Højstrup Fællesskov

Benyt waders. Der fiskes på 5 gode rev. Leopardbund med spedte områder af blæretang. Chance for rimte op til 3 kg. Rimten fanges her på små fluer og tynde forfang på det lave vand. Multerne er også at få i tale på denne plads, og hele bugten kan om sommeren vrimle med multer, men de meget sky, og kan være svære at få til at hugge. Havørrederne fanges bedst med let grej på selve revene eller med tobislignende blink på siderne af revene. Pas på ved vadning, da der kan være pænt dybe huller mellem de flade kalkplader. 

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Køge køres ad vej 261 mod St. Heddinge. Fortsæt ad vej 261 mod Rødvig. I Lille Heddinge drejes til højre mod Skørpinge/Havnelev. I Havnelev drejes til venstre mod Højstrup ad Mindehøjvej senere Højstrupvej. Efter Højstrup drejer vejen 90 grader til højre, følg vejen og kør langs den lille skov på venstre hånd til enden af skoven. Parkering ved feriekolonien eller skoven. Kør eventuelt ned af den lille vej for enden af skoven (Kobbelskovvej) og ned til kysten. Jeg har gjort dette et par gange, men er ikke helt klar over om det er privat vej! Parker meget hensynsfuldt ca. 50 meter fra kysten. Der kan fiskes herfra og til venstre på odden (revet), ca. 700 meter.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.