Hoptrup Å (Hoptrup by – Diernæs Bugt)

Sæsonen strækker sig fra første lørdag efter 14. januar til og med 15. november. Resten af året er åløbet totalfredet. Der må kun fiskes med kort, som kan købes ved “Go fishing”, Apotekergade 5 ,6100 Haderslev. Tlf : 74 52 19 55. Der kan købes ugekort, 30 dages kort og sæsonkort. Nedstøms hovedvejen i Hoptrup by må der kun fiskes fra den sydlige bred. 2004: Åen er pt. lidt kedelig at færdes ved, da der for nylig er blevet “ryddet op”. Træer og buskads er blevet beskåret og det er sparsomt med standpladser for fiskene i åen, hvilket gør fiskeriet lidt kedeligt men fisk er der.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Frank Nissen
Der køres fra Haderslev mod Aabenraa (hovedvej 170) indtil man kommer til Hoptrup. Ca. 500 meter inde i Hoptrup ligger åstrækningen på venstre hånd. Kommer man fra Aabenraa-siden ligger strækningen som følge deraf på højre hånd. Der er gode muligheder for at følge småvejene langs åen hele vejen til fredningsbæltet 400 meter fra havet.
Reporter : Frank Nissen
E-mail : familien.ry-nissen@get2net.dk
Jeg har fisket ca. 22 år ud af de 29 år jeg er. Mine bedste erfaringer er indenfor ferskvand men i de senere år har fjordene og kysterne tiltrukket min opmærksomhed. Jeg har fisket med alt lige fra de unge år med "hemmelige" melklisteropskrifter til spinner blink jig tat levende agn osv.Det jeg nok mangler (burde) lære er fluefiskeri. Der er jeg ved de spæde skridt endnu.Jeg håber at mine iagttagelser/oplysninger/erfaringer kan berige fiskeriet for dig hvis du en dag kommer forbi.Knæk & bræk.