Hundshage

Her er en god mulighed for at vadefiske på den Nordlige side ud mod sejlrenden overfor Hjarnøodde – her er der stor dybde (en sejlrende på 22-23 meter, der fortsætter mod Alrø og skarpt ind imod Horsens). Hundshage har et godt rev, men der skal vades med forsigtighed. Der er en god varieret bund. Spottet her giver mange Havørreder. Der er også her, som mange andre steder i dette område, mulighed for en steelhead. I nærheden er et stort havbrug, der af og til har et udslip af ørreder.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Morten Larsen
Kør fra Horsens mod Juelsminde. Kør til venstre mod Glud og fortsæt mod Østrup. Kør mod Nederskov og fortsæt ca 1 km. til Hundshage ad Tønballevej. Der kan parkeres ca. 250 meter fra fiskepladsen, følg Tønballevej til skoven, og gå gennem skoven til kysten.
Reporter : Morten Larsen
E-mail : m.rye@larsen.mail.dk
Jeg er årgang 65 og har fisket siden mit 14. år.I mange år var det udelukkende å sø og mose men efter at jeg er flytte fra det midtjyske til Horsens er det nu kystområderne i nærheden der trækker mest.Det bliver til flere ture om ugen´ gerne i selskab med mine to sønner eller en kolega hvor vi vadefisker efter havørred og Hornfisk.