Ishøj havn

Der kan fiskes over det meste af Ishøj havn bare ikke fra selve bådehavnen da dette ikke er tilladt. Til højre for bådehavnen ligger en halvø hvor man kan fiske fra. En fordel at bruge waders. Går man mod havne indsejlingen ser man en gammel kaj hvor man også kan fiske fra. Ude på stenmolen ved indsejlingen kan man være heldig at fange Multe. I bunden af havnen er der et stykke mellem Ishøj og Vallensbæk havn som også er godt. Hvis man vil fiske fra flydering er Ishøj havn det perfekte sted, men pas på der meget trafik.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Johnny Lendvald
Fra Ishøj kører man mod Ishøj strandvej og ned af Skovvej. Man fortsætter ud forbi Arken der ligger en stor P-plads - der parkerer du og går det sidste stykke. Vil du fiske i bunden af Ishøj havn skal du køre af Ishøj strandvej mod Vallensbæk og til højre af Sandvejen. For enden af vejen går du ca 100 m så er du ved vandet. Sandvejen Krak 166 B4.
Reporter : Johnny Lendvald
E-mail : johnnykjensen@privat.dk
Jeg er født i 1967 og har fisket fra jeg var 14år.Mit foretrukne fiskeri er kysten menjeg fisker også i Put & Take. Jeg fisker med både spin og flue. Fisker også fra flydering som jeg syntes er en dejlig form for fiskeri. Havet er også noget jeg holder af at fiske på.