Karrebæk Fjord

Fiskeriet er bedst langs kanterne af Sejlrenden. Derfor er en båd at foretrække. Dørg efter Havørred eller Aborre. Der er en god bestand af Aborre. Er Aborren fundet kan der oftest med held kastes til den. Fladfisk er der også over det hele, selvom bestanden er fisket hårdt af fiskerne. Jeg har taget en Skrubbe på 1,7 kilo i fjorden (fra Land), og det fanges hvert år fisk op til 1,5 Kg. Det kan være svært at finde gode steder at fiske fra land. Disse steder er koncentreret omkring Karrebæksminde og det er oftest i sejlrenden. Der står ofte nogle og fisker ved molen, og man kan med fordel spørge sig frem om der er nogle andre steder i nærheden.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Tommy Christensen
Fisker du fra båd undersøg da hvilke isætningsmuligheder er i Næstved eller i Karrebæksminde. Er du kystfisker er fiskeriet typisk ved sejlrenden i Karrebæksminde og ved molen. Spørg dig frem om du evt må holde ved nogle af de små veje i området, men respekter forbudsskilte. Fra Næstved kør mod Karrebæksminde.
Reporter : Tommy Christensen
E-mail : tommygitte@christensen.mail.dk
Fisker meget efter følgende arter;Aborre Hornfisk Fladfisk og Makrel. Derudover div. fredfisk samt havørred.Foretrækker at mede disse fisk dog ikke makrel de skal have en Jensen pirk.Foretrækker lange stænger til kysten min kyststang er 13 fod. Forventer mig meget af bombarda flåd i år.