Karup Å (Høgild)

Karup Å egner sig til alle former for fiskeri og selv de store havørreder, som åen jo nok er mest kendt for, lader sig overliste med ganske almindeligt fiskegrej. Ud over havørrederne kan der også fanges bækørred, ål, gedde, helt, aborre, brasen og skalle. Der findes desuden en bestand af regnbueørred og kildeørred, som er undsluppet fra et af de mange dambrug, som desværre også findes i Karup Å systemet. Høgild stykket går opstrøms fra broen og der må kun fiskes på den vestlige bred. Stykket tilhører Viborg Sportsfiskerforening og mer information kan ses på: www.vsf.dk. Der sælges dagkort til stykket hos bla. Hessellund Camping.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P>Fra Karup køres ad Hessellundvej (forbi Karup Lufthavn og Hessellund camping). Efter ca 5-6 km drejes til højre mod Egelund ad Karupvej. Efter den meget lille by Egelund drejes til højre ad Lundholmvej. Fortsæt et par km ad Lundholmvej til broen over åen. Der kan parkeres i højre side lige inden åen på mindre p-plads.</P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.