Kirkholm

Vadefiskeri. Der kan fiskes fra parkeringspladsen ved kirken og til højre hen til pynten (kaldet Nabbet). Bunden hen til pynten er rimelig sandet og med få tangbælter. Godt til fladfisk. Der er ca. 500 meter til pynten. Bedste fiskeri er ved selve pynten, hvor der er rimelig dybt og god strøm. Til venstre efter pynten (ud mod As Hoved) er bunden mere stenet og med flere tangbælter og spændende badekar.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P>Fra Horsens køres ad vej 52 mod Juelsminde. Fra Vejle køres ad vej 23 mod Juelsminde. I Klejs Mølleby på vej 52 drejes mod Overby. I Overby køres ad Overbyvej mod Kirkholm. Lidt efter Overby drejes til højre ad Sognevej. I krydset ved Gludvej fortsættes lige over og køres ad Palsgaardvej. Efter ca. 200 meter drejes til venstre ad Kirkholmvej mod kirken. Der er parkering ved siden af kirken ned mod vandet. Meget tæt på stranden. </P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.