Klinteby Klint

Klinteby klint er først og fremmest et meget smukt område. Kyststrækningen er meget varieret med små rev og dybe badekar. Sten og god vanddybde med tangbælter. Benyt waders. Der er dybt tæt mod land. Fiskestrækning på omkring 1 km fra klinten og vestpå. Kraftig vind giver drivende ålegræs og uklart vand. Fiskeriet er bedst ved svag sydvesten vind. Fiskeriet efter havørred er til tider fremragende. Der er generelt tale om kilos fisk, men fisk op til 4-5 kg fanges også i ny og næ. Mine 2 ynglings måneder er april og oktober. I oktober fiskes der efter trækkende fisk som trækker mod Dybsø fjord. Af denne grund er fiskeriet bedst når strømmen løber ud af fjorden, da fiskene bedre kan lugte deres hjemvand og derfor trækker. Prøv evt. også Enø som er fremragende på denne årstid. Der er også et udmærket fiskeri efter havørred og regnbueørred tidligt om morgenen om sommeren samt sent aften/nat. Udmærket fluestræk. Af blink kan anbefales tyven eller sølvpil/søm fra april og frem i farverne rusten og grøn. Ellers er små blink som filur 12 gram i forskellige farver gode.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Der køres mod Næstved. Når man kommer til Næstved køres mod Karrebæksminde. Når man når Karrebæk drejes til højre i lyskrydset. Herefter køres til Karrebækstorp hvorefter der er skilt til Klinteby.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.