Knudshoved

God forårs- og efterårsplads efter havørred og hornfisk. Man skal ikke tage fejl af fiskeriet selvom bunden er mest sand. I forårs månederne fanges der mange havørreder. Er man til fladfisk er her også et godt fiskeri. Man skal vade langt ud da vandet er meget lavt. Waders nødvendigt.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
Fra Christiansfeld eller Haderslev køres til Fjelstrup. I Fjelstrup køres mod Knud og til Sandersvig. På vej til Sandersvig køres ad Espagervej. Kør til højre ad Havblik, og fortsæt til du finder hensynsfuld parkeringsmulighed. Der spadseres derfra ud tl Knudsoved (til højre).
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.