Køge Sønakke

Pladsen fisker godt hele året, og der fanges hvert år havørreder i store størrelser. Dog er bedste fiskeri i foråret. Der fiskes omkring selve pynten og lidt syd på. Waders er en fordel. Bunden er meget afvekslende med gode rev, sten og områder med tangbælter. Ved kraftig pålandsvind kan der være drivende tang i vandet. Bemærk at der er en lang gå-tur til Køge Sønakke på omkring 1 km hvis der parkeres ved Magleby Strand. Skoven ud til Køge Sønakke er privat, og der må kun køres på afmærkede veje.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Køge køres ad 209 mod Store Heddinge. 8 km syd for Køge drejes fra mod Store Heddinge og køres gennem Strøby Egede ad vej 261. Kør ad kystvejen til Magleby Strand parkering. Motorkørsel i skoven ved Køge Sønakke er forbudt, så der er en forholdsvis lang gåtur langs kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.