Korshage

Hele strækket fra Korshage mod Klint fisker godt. Korshage er det mest kendte Hotspot, men prøv også revet ud for Flyndersø (fra den store parkeringsplads gåes mod venstre i stedet for mod højre. En stor samling af store sten markerer stedet). Der kan fanges ørred hele året, men specielt fra april til oktober er fiskeriet godt. I sæsonen er her et rigtig godt fiskeri efter hornfisk – specielt tidligt på sæsonen. Generelt kan der fanges havørred hele året men de koldeste måneder er ikke specielt gode.

Lokalrapportør :Lars Greisen
Kør til Rørvig. I den nye rundkørsel drejes mod Dybsø og Korshage. Følg skiltene og parker på den store parkeringsplads hvor vejen slår et skarpt sving til højre. Fra parkeringspladsen går du til højre ad stien. Når du ikke kan komme længere er du i vandet; men hele strækket fra parkeringspladsen til spidsen fisker godt.
Reporter : Lars Greisen
E-mail : Lars.Greisen@jubiimail.dk
Jeg er 37 år gammel og startede min lystfisker karriere i Viborg søerne og åerne omkring Viborg.Efter nogle års pause har jeg igen taget fiskeriet op og fisker nu næsten udelukkende fra kysten. Det meste af mit fiskeri er spinnefiskeri men jeg har netop genoptaget fluefiskeriet ligesom jeg også lige har købt en mindre jolle og regner derfor også me at skulle fiske en del fra denne.