Korsør Inderhavn

Meget specielt fiskeri. Det er det ideele sted for lystfiskere, som godt vil sidde og drikke en kop kaffe under fiskeriet. Fiskeri med forfang og sandorm eller børsteorm efter skrubber er den mest brugte form for fiskeri her. Det er også muligt at fange en enkelt ørred eller torsk på blink og/eller spinner. Der er en del bylarm – trafik – men er samtidig et godt sted at oplære nye fiskere “børn”. HUSK at tage hensyn til de både der ligger og de både der sejler. Der er en del bådtrafik, men det er ikke til gene for de der fisker, så vi skal heller ikke være til gene for dem. Der er påskrevet de steder der ikke må fiskes fra, Bla. fra broen som deler Korsør og Halskov. Det er ikke muligt at bruge vaders.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :René de la Cruz
Ind til Centrum af korsør og over på Halskov siden "modsatte side af Føtex". Lige efter broen kan man dreje til venstre. Hvis man kommer fra Korsørsiden kører man bare med rundt til man har broen på venstre side. Herfra og hele vejen rundt om de bygninger der ligger kan man fiske. Hvis man ønsker det kan man også stå på modsatte side, altså lige bag ved Føtex. Her parkerer man bare ved føtex´s parkeringsplads, men der er oftest flest skibe på denne side. Det perfekte sted til stegetorsk og fladfisk. Om natten er der desuden godt at fiske efter ål på forfang.
Reporter : René de la Cruz
E-mail : rene.delacruz@get2net.dk
Hej den der måtte være interesseret.Jeg er en frisk lystfisker der fisker fortrinsvist fra kysten det er primært såsom ørred-Hornfisk og "de flade " jeg går efter når jeg er ude.Jeg har 3 steder jeg rapporterer fra:1. Korsør lystskov2. Korsør inderhavn3. Drøsselbjerg strandHar du en god fangst fra eet af disse steder er du meget velkommen til at maile til mig og jeg vil sørge for at det kommer på " fangstrapport siden " skulle du have et billede du kan skanne ind og sende med vil det være helt fint men ikke nødvendigt.Husk mål og vægt..Hvis du skulle møde mig på din fisketur er jeg altid med på en lille sludder så vi ses "" DERUDE """ Hilsen René