Longen, Stigsnæs

Longen er en stor sø der ligger omkring Stigsnæs, hvor der kan fanges gedder, aborre, skaller, brasen og flire. Søen er ca 250 meter lang og har en dybde på op til 12 meter. Hvis man går efter gedder kan man gøre “MEGET” store fangster, da der er mange gedder i denne sø. Det bedste er nok levende eller død agn, der fiskes i omkring 1,5-3,0 meters dybde. Der kan enten bruges glideflåd eller bobbelflåd. Hvis man vil fiske i den nordlige del af søen skal man have et fiskekort til søen, da Skælskør lystfiskerforening har dette stykke. Fiskekortet koster omkring 30-50 kroner. Men det er gratis at fiske i den sydlige del. Ellers så spørg nogle af lodsejerne de er flinke nok. Gedderne fanges bedst i marts, august, september og maj. Knæk og bræk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Dennis Bakke
Kør ad vej 265 mod Skælskør. Ved Skælskør drejes mod Stigsnæs. Efter ca. 4 km (midt mellem Skælskør og Stigsnæs) ligger Longen på højre hånd.
Reporter : Dennis Bakke
E-mail : DennisBakke@ofrir.dk
Til daglig arbejder jeg på flådestationen Korsør hvor jeg er i lære som industri teknikker i min fritid fisker jeg så meget som jeg kan "når damen ellers vil give mig fri til det". Det fiskeri jeg dyrker mest er nok fluefiskeri og medefiskeri. Jeg fisker også en del i Put & Take.