Løver Odde

Man kan her vælge at gå til begge sider. Der er til venstre et lavtvandet område, og går man til højre kan man gå ud til et rev, hvor man let kan komme ud over 8 meter vand. Her bliver ofte taget store fisk både fra kyst og ved trolling fiskeri. Fangstmulighederne er store – der er både ørred, torsk, hornfisk og sild. Derudover er området kendt for Lillebælts pæne rødspætter. Vær opmærksom på, at der ved revet kan forekomme en del strøm i vandet. Fiskeriet er godt hele året rundt. Waders nødvendigt. Der er mulighed for isætning af båd.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
Fra Kolding køres mod Kolding Syd mod Marina Syd og ud af Skamlingevejen, hvor man kommer til en rundkørsel. Kør mod Sdr. Stenderup indtil der kommer et skilt mod Løver Odde. Fortsæt ad LøverOddevej. God parkeringsmulighed tæt ved vandet.
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.