Lundeborg ved kirken

Badekars eller revle fiskeri. Hvis der ikke rigtigt er plads andre steder prøv her. Ved let pålands vind er badekarret, som iøvrigt er stort, grumset og det kan give fleks på klingen og ørred i tasken. Eller vad ud på første revle. Der er langt ud, men det er helt plan sandbund, og man er ikke i tvivl når man er ude. Her kan man fiske/vade langt til begge sider og fiske på forholdsvis dybt vand med ålegræs bælte. I badekarret er der spredte tangplanter, lidt muslinger og børsteormene sværmer her.. Om sommeren er der livlig aktivitet i badekarret i skumringen og om natten – tag fluestangen med. Der ses jævnligt fladfisk i vandet under vadning – de må kunne fanges.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Finn Hellsekov Andersen
Fra vej 163 (Svendborg-Nyborg) køres mod Lundeborg. Find Lundborg kirke lige syd for Lundeborg (Knarreborg Møllevej). Ved kirken er der en parkerings plads, som er forbeholdt besøgende til kirken. Så kør lidt forbi og parker i vejsiden. Der er et par steder hvor der er plads til et par biler. Resten giver sig selv.
Reporter : Finn Hellsekov Andersen
E-mail : Godset@boelsmose.dk
Hej med jer.Jeg hedder Finn Helleskov Andersen og fisker fra kysten fortrinsvis efter havørred. Det meste fiskeri foregår på Sydfyn med spinnestang og blink. Dog fumler jeg lidt med fluestangen også. Jeg tror man kan kalde mig godtvejrs fisker da jeg også gerne vil kunne hygge mig og nyde naturen. Det er derfor sjældent jeg er ude i orkan og slagregn men det sker dog. Jeg er 1-2 gange om året i en af de jyske å er. To gange om året er jeg på Bornholm her fisker jeg også fra kysten.Desuden er jeg medlem af Svendborg Sportsfisker forening og har derigennem adgang til bla. Stokkebækken. Uanset hvor jeg fisker kan jeg godt lide at følges med andre men under selve fiskeriet vil jeg helst gå lidt for mig selv så går jeg og "lure" lidt om jeg kan få fornemmelsen: "her er fisk".Jeg håber vi høres ved ellers ses vi derude.Knæk og brækFinn