Lundsgård

Waders en fordel. Når du står på parkeringspladsen til højre for hotellet PAX kan du vælge at fiske til venstre hen foran hotellet. Her er en sandrevle som man skal kaste ud over for at nå ålegræsbælterne. Så langtkastene blink og Woblere er en fordel. Man kan også vælge at fiske til højre fra parkeringspladsen og ud mod skoven hvor tangbælterne går helt ind til kysten, og dermed også nå fiskene. Bedste vindretninger her er syd, sydvest og vest.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra Kerteminde by kører man mod syd ad Klintevej. På venstre hånd ligger hotellet PAX og ca 50 meter efter en lille p-plads ned til vandet på din venstre side.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com