Nakskov Indrefjord

Indrefjorden hænger sammen med Nakskov Havn og derfor findes der mange forskellige arter i det brakke vand. De store rogntunge aborrer, der trækker ind om vinteren, er Indrefjordens største attraktion. Hvert år bliver der fanget mange fisk over kiloet og en del runder de 1500 gram! Brasen bestanden er også god med fisk omkring de 4 kilo. Disse optræder tit i store stimer, og er hyppige bifangster ved aborrefiskeriet. Aborrene kan tages på spin, flue eller mede og fiskeriet er, når der er mange fisk, godt over det hele. Husk at købe fiskekort medmindre du vil fiske på det lovlige stykke der ligger lige før havnen (en 200 meter lang strækning). Fiskekort kan købes på turistbureauet eller ved henvendelse til Naskov Sportfiskerforening. Et dagkort koster 50 kr.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Lasse Højrup
Fra Maribo køres mod Nakskov. Når man kommer ind i byen kører man mod havnen og kører langs denne til man møder en Superbest forretning. Her parkeres og indrefjorden nåes ved at gå med vandet på højre hånd yderligere 200 meter. Her starter den zone hvor fiskeri uden fiskekort er tilladt.
Reporter : Lasse Højrup
E-mail : lasse.figo10@ofir.dk
Jeg er en fuldkommen fiskevild dreng på 15 år som fisker meget med min storebror (Jeppe H) der også er lokalrapportør. Derfor er de fleste af mine fisketure rapporteret af ham. Jeg har fisket seriøst siden jeg var 12 og er både til spinne- og medefiskeri allround. Dog er jeg mest til medefiskeri efter fredsfisk og har bl.a. fået en suder på 2 4 kg. Jeg eksperimenterer meget med fiskeriet og synes selv at jeg får nye erfaringer hver dag. Spørgsmål gode råd m.m modtages gerne pr. mail.Knæk og bræk Lasse