Nordenhuse

Vadefiskeri på et langt fortrinsvis sandet stræk. Det er en revlekyst der fisker bedst ved højvande. Bedste fiskeri er affiskning af de spredte badekar med mørk bund. Pletvise små tangbælter tæt mod land – velegnet til fluefiskeri.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Carsten Dybkjær
<P>Fra Nyborg køres ad vej 160 mod Kerteminde/Ullerslev. I byen Avnslev køres til højre ad vej 165 mod Kerteminde. Fortsæt til Skalkendrup, hvor der drejes til venstre mod Nordenhuse ad Skalkendrupvej. Fortsæt lige ud til Nordenhuse og hold til venstre ved kysten. Kør langs kysten ca. 600 meter til p-plads i venstre side. Fiskeriet kan starte ud for parkeringspladsen og fiskes mod venstre (nord på) ca. 1,5 km.</P>
Reporter : Carsten Dybkjær
E-mail : cd@viamedia.dk
Fin far lærte mig at fiske i Lindvedåen og Odense Å i Aasum. Vi tog også til kysten på Hindsholm (Nordfyn). I moden alder begyndte jeg med fluefiskeri i åen. Men så fangede jeg en havørred på flue ved kysten og så var jeg tændt på kystfiskeri. Gennem medlemsskab af Flueklubben Fyggi Fyn har jeg lært mange kneb og mange gode kystpladser. Ture til Bornholm Langeland Samsø og Sydsverige har givet meget men frem for alt er det de fynske kyster jeg holder af. Vi har et havørred eldorado som er unikt. De sidste år har jeg fisket intenst efter multer om sommeren. Jeg arbejder i Hesselager og derved ligger Revsøre i sognet. Men også kysten nord for Nyborg er spændende.