Nørreå v/Gudenåen

Nørreå v/Gudenåen er et af de største tilløb der løber i Gudenåen, og den kommer helt fra Viborg. Strømmen i åen er rimelig langsom og vandet minder lidt om mosevand. Nørreåen huser en god bestand af gedder og aborrer samt skaller og brasen. Det sure vand i åen tiltrækker ikke laks og ørred fra Gudenåen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Peter Andersen
Fra motorvej E45 drejes der af ved afkørsel Randers C. og køres ind mod Randers. I det første lyskryds man kommer til drejes der til højre ad Fladbrovej. Der fortsætter man ud ad til man kommer til "Fladbro Kro". Der kan man parkere, og så holder man lige ved siden af åen. Hvis man går langs åen til venstre når man kommer fra Randers kommer man lige ned til Gudenåen.
Reporter : Peter Andersen
E-mail : lystfisker_peter@hotmail.com
Jeg er en ivrig lystfisker som stort set ikke laver andet i min fritid.. Ferie week-ender og helligdage er jeg som regel til at finde med en fiskestang i hånden ved en af de lokale søer moser åer eller kyster.Jeg er medlem af Randers Sportsfisker Klub og Randers Ungdomsskole Vest på fiskeriholdet..Jeg fisker stort set efter alt bare det har finner... Jeg holder dog mest af geddefiskeri i søer og moser..Personlige rekorder: Aborre: 1100 gr. Gedde: 9800 gr. Bækørred: 2850 gr. Sandart: 4100 gr. Skrubbe: 620 gr. Tunge: 300 gr. Ål: 650 gr.