Odense Å (Dalum)

Fiskestræk på ca. 4 km ved Dalum. Åen er her nem at kopmme til, og der er gode stier langs åen. Mange steder på strækket er åen meget dyb, men der er også gode stryg og sving. Bemærk at Odense Å er fredet fra 16. november til første fredag i marts (begge dage inkl.). Godt fiskeri efter gedder i de dybe huller. Opgangsørreder fanges fra slut maj til 16. november, hvor fredningen starter. I maj/juni er gennemsnitsstørrelsen på opgangsørreder 2-3 kilo, mens de mindre havørreder kommer op fra september (til gengæld er der mange). De mange bækørreder fanges bedst på fluegrej eller let spinnegrej. Brug gerne synkende forfang der kommer ned i de dybe grøderender. Spinnere som Mepps og Vibrax i str. 2-3 er gode til bækørreder. Dalum Lystfiskerforening har fiskeretten til stykket, og fiskeri kræver medlemsskab eller dagkort. Se mere på www.dalum-lystfiskerforening.dk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Leif Steffensen
Fra motorvej E20 tages afkørsel 51. I rundkørslen køres mod Fangel ad Stenløsevej. Kør mod Assens ad Assensvej (vej 168). Efter ca. 2 km drejes til højre ad Møllevej, og fortsættes mod åen. Der kan parkeres for enden af Møllevej. For nærmere beskrivelse af p-pladsforhold kontaktes Dalum Lystfiskerforening (<A href="http://www.dalum-lystfiskerforening.dk).">www.dalum-lystfiskerforening.dk).</A>
Reporter : Leif Steffensen
E-mail : leifsteffensen@fritid.tele.dk
Jeg er 48 år og dyrker fluefiskeri blink- og spinnefiskeri. Herudover Put & Take fiskeri da vi har flere gode søer her omkring.Jeg har fisket i ca. 30 år.