Omme Å ved Blåhøj

Omme Å er en smuk å med mange muligheder for både specimen fisker og begynderen. Den har en meget stor bestand af stallinger, ål, regnbue- og bækørred. Specielt stallingerne har været med til at sætte åens navn fast hos mange af de garvede fluefiskere, der kan lide en aften ved åen. Der er mange træer, store sving og masser af huller i åen. Det sker en gang imellem at en hidsigprop af en bækørred ser sig gal på den stalling der spræller for enden af linen. Ellers er det små spinnere str. 2, gerne orange, der skal til for at ophidse de til tider drilske ørreder. Og så er wobleren jo også et forsøg værd – specielt en orange rapala str 50 mm flydende med guld på siden og hvid bug.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Brande køres mod Sdr. Omme (ca. 20 km ad Sdr. Omme vej). Ca. 2 km inden Sdr. Omme kommer du til et T-kryds. Her drejes til venstre mod Filskov. Ca 1 km efter kommer man over en bro, og opstrøms for den er der muligheder for at opleve et herligt fiskeri.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.