Ørbyhage

En kyststrækning med masser af revler og tangbælter med godt fiskeri året rundt. På vestsiden (ind mod fjorden) er der god vanddybde, specielt ude ved spidsen, hvor bunden består af sand, sten og muslingebælter. På østsiden (ud i Lillebælt) er der rimeligt lavvandet. Der er mulighed for at vade 300-500 meter ud fra kysten. Glimrende sted til hornfisk i sæsonen.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Frank Nissen
Fra Haderslev køres ad Aastrupvej. Der drejes mod højre når man møder Aastrup alle. Så til højre ad Vonsbækvej indtil man når et T-kryds hvor der drejes til højre ad Ørbyhage. Følg vejen og du ender ved Ørbyhage.
Reporter : Frank Nissen
E-mail : familien.ry-nissen@get2net.dk
Jeg har fisket ca. 22 år ud af de 29 år jeg er. Mine bedste erfaringer er indenfor ferskvand men i de senere år har fjordene og kysterne tiltrukket min opmærksomhed. Jeg har fisket med alt lige fra de unge år med "hemmelige" melklisteropskrifter til spinner blink jig tat levende agn osv.Det jeg nok mangler (burde) lære er fluefiskeri. Der er jeg ved de spæde skridt endnu.Jeg håber at mine iagttagelser/oplysninger/erfaringer kan berige fiskeriet for dig hvis du en dag kommer forbi.Knæk & bræk.