Purreskov

Ved pynten ud for Purreskov ligger store sten og tangbuske spredt med skjul og føde til havørred. Affisk fra land og vad senere ud mellem stenene. Tange Å fredningsbælte begynder 200 meter syd for pynten. Mod nord kan der vadefiskes efter ørred. Dette er også en god fladfiskelokalitet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Michael Søgaard
Det bedste sted at parkere er hvis man kører til Lundeborg, og holder nede ved havnen, og går nord på langs med stranden ca en lille kilometer. Så får man ihvertfald ikke ballade med dem som bor inde ved skoven. Alternativt kan parkeres ved campingpladsen nord for havnen, så er man lidt tættere på fiskepladsen.
Reporter : Michael Søgaard
E-mail : mj.s@get2net.dk
Jeg heder Michael er 38 år og har fisket siden jeg var 10-12 år.Jeg fisker mest fra kysten og så foregår det med fluestang som jeg blev helt bidt af for ca.6 år siden.Det skal ikke dermed siges at jeg aldrig bruger spinnestangen for den er selvfølgelig med når vejret ikke egner sig til flue.Jeg binder selv mine fluer og bytter gerne nogle af dem væk når jeg går rundt på kysten og snakker med andre lystfiskere så hvem ved måske mødes vi en dag.Knæk og brækMichael Søgaard.