Sebbersund

God lokalitet til vadefiskeri efter havørred og steelheads med spin eller flue. Gode muligheder for opgangsfisk idet havørrederne fra tre åer og en bæk trækker gennem sundet, som på det smalleste sted kun er et par hundrede meter bredt. I de kolde måneder er der endvidere gode muligheder for grønlændere, der trækker ind i Halkær Bredning, hvor vandet er mere fersk. Bunden består af sandbund med enkelte sten. Vær opmærksom på den dybe rende fra den gamle gennemsejling. Skrænterne er meget stejle og der kan løbe en kraftig strøm. Vær opmærksom på 200 m fredningsbæltet ved Sebbersunddæmningen (lige ud for den gamle bro er der ca. 300 meter ned til gennemsejlingen).

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Mikkel Christensen
Kør mod Sebbersund mellem Nibe og Løgstør. Drej ind til Sebbersund og fortsæt gennem byen ad Brogade. Parker ved den gamle Sebbersund bro ved busvendepladsen.
Reporter : Mikkel Christensen
E-mail : mikkel_christensen@yahoo.dk
Allround fisker årgang 1975.Fisker primært efter havørred på kysten med spin eller flue. Derudover fisker jeg en del fra jolle i Limfjorden efter sild og hornfisk når der er sæson for det. Når tiden er til det bliver det også til lidt sø og å fiskeri efter gedde og ørred.