Skaboeshuse

Meget sandet revlekyst. Fiskestræk fra omkring campingpladsen i nord og ned til Skaboeshuse. Alle vindretninger kan bruges, dog ikke flere dages hård pålandsvind (østlig vind). Strækket fisker absolut bedst ved højvande. Bedste fiskeri er ved de spredte badekar samt de smalle tangbælter. Brug ikke tid ved de lange sandede strækninger. Velegnet til fluefiskeri da tangbælterne ligger fortrinsvis tæt mod land. Strækket foran campingpladsen er bedst, da der her er et godt aflangt tangbælte.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvejen køres fra ved afkørsel 8, og køres nord på ad vej 165 mod Kerteminde. I Avnslev drejes til højre ad Kertemindevej mod Kerteminde, og umiddelbart efter igen til højre ad Regstrupvej mod Regstrup. Fortsæt gennem Regstrup og kør ad Regstrupvej mod campingpladsen. Drej ikke til venstre mod campingpladsen, men fortsæt lige ud til kysten hvor der er stor offentlig parkeringsplads. Strækket ved campingpladsen ligger så mod nord (til venstre). 
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.