Sønderbæk moser

Sønderbæk moserne ligger lidt uden for Randers ved Fussing i meget flot natur. Fiskeriet i moserne er bedst i vinterhalvåret da de ikke er ret dybe, og derfor kan være svære at fiske i i sommerhalvåret pga. grøde. Moserne er ikke specielt store men alligevel fisker de som regel godt.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Peter Andersen
Fra Randers køres der ud af Viborgvej indtil man har passeret Fussingø Sø. Når man kommer ned af bakken kan man se moserne på venstre hånd. Man skal lige køre ind på en af gårdene og sige at man fisker dernede - de plejer gerne at ville vide man fisker dernede. NB. Det eneste krav er at når man forlader fiskepladsen må der ikke ligge affald!
Reporter : Peter Andersen
E-mail : lystfisker_peter@hotmail.com
Jeg er en ivrig lystfisker som stort set ikke laver andet i min fritid.. Ferie week-ender og helligdage er jeg som regel til at finde med en fiskestang i hånden ved en af de lokale søer moser åer eller kyster.Jeg er medlem af Randers Sportsfisker Klub og Randers Ungdomsskole Vest på fiskeriholdet..Jeg fisker stort set efter alt bare det har finner... Jeg holder dog mest af geddefiskeri i søer og moser..Personlige rekorder: Aborre: 1100 gr. Gedde: 9800 gr. Bækørred: 2850 gr. Sandart: 4100 gr. Skrubbe: 620 gr. Tunge: 300 gr. Ål: 650 gr.