Store Vejle Å

Åen er mest kendt for sit gode fiskeri efter brakvandsaborrer. Der må fiskes fra Ishøj Strandvej til havnelagunen. Det bedste sted er i bassinet ved åmundingen, hvor aborrerne samler sig ved stensætningerne på bunden. Her fanges aborrer op mod de 2 kilo. I de kolde måneder skal der fiskes langsomt – prøv med rejer. Fiskeret bl.a.: Vallensbæk Lystfiskerforening. Dagkort sælges hos de felste grejbutikker i området (Hvidovre Sport, Sport Dres, Sportscentret). Bemærk specielle fredningstider på bl.a. aborrer og karper (fremgår af dagkortet). Aborren er bl.a. fredet fra 1.december til 31. marts, og skal i denne periode genudsættes.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad Gammel Køge Landevej til Ishøj Strandvej. I rundkørslen ved Ring 03 drejes ad Sandvejen og køres ned for enden af denne til p-plads. Herfra spadseres ad sti ned mod kysten og til højre til åen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.