Støvring Dæmningen

Ved Støvring Dæmningen er der et stykke at gå fra parkeringen til fiskepladsen. Hvis det har regnet meget er der uhyggelig pløret. Du går langs fjorden til du finder et sted hvor du kan komme helt ned til vandet gennem en masse siv. Fiskeriet er bedst i foråret og med orm og bundsnøre. Fangsten består fortrinsvis af havørred og helt.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Leif Bargmann
Fra Randers køres mod Hadsund ad vej 507. Kør mod Støvring. IStøvring køres ad Murhusbakken, og fortsættes ad Støvringgårdvej. Hvor Støvringgårdvej starter er skoven på venstre hånd. Kør ca. 600 meter og drej ad første vej til højre ned mod fjorden. For enden af denne vej er mindre parkeringsplads, og der spadseres de sidste 100 meter ned til fjorden.
Reporter : Leif Bargmann
E-mail : bargmann@privat.tdcadsl.dk
Jeg er en ungdommelig fyr på 62 år der selvfølgelig er interesseret i lystfiskeri. Jeg fisker for det meste i Put & Take men også en hel del i Gudenåen. Havfiskeri er også min store interesse. Jeg er mest spinnefisker men tager ofte en tur med kutter. men vil her i foråret træne med fluefiskeri. Det har fået min interesse når man ser at disse tit får flere fisk !!Har I nogle gode idéer - skriv en mail (bargmann@privat.tdcadsl.dk)Jeg er medlem af Støvring/Mellerup Idrætsforenings Lystfiskerafdeling..