Strib Sø

Strib-sø er en statsskov sø som er blevet frigivet til lystfiskeri. Søen indeholder aborre, gedder og ål, og skulle vist have en dybde op til 10 meter efter hvad jeg har hørt. Der er faktisk to søer – en stor og en mindre sø. Der må fiskes i dem begge to, men der et fredningsbælte ved indløbene til søerne (står på skiltet der ude). Der må kun fiskes fra sol opgang til sol nedgang og der må ikke bruges levende agn. (der står ikke noget om død agn). Der kræves kun et statskort til søen og der må fiskes med to stænger.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Kryger Hansen
I rundkørslen ved Billum drejer man imod Blåvand (rute 431). Kør forbi Oksbøl og igennem det første lyskryds. Det næste lyskryds du kommer til drejer du til højre. Fortsæt indtil du ser nogle hestebokse på højre hånd (det er ca. 300-500 meter fra byskiltet til Vejers). Drej ned ad den første grusvej på højre hånd og kør ned til hesteboksene. Parker lige over for på den anden side af grusvejen. Husk at dreje ned ad den første vej, da den næste er indkørsel forbudt. Skovfogedens hus ligger lige op til vejen, og han sætter efter jer med det samme!. Kommer man fra Varde eller Esbjerg kører man imod Blåvand så kommer rundkørslen.
Reporter : Thomas Kryger Hansen
E-mail : Thomas@bromseklubben.dk
Jeg er 23 år til dalig arbejder jeg som murer og har fiskeri som hobby.Havfiskeri har været det som jeg har dyrket mest bl.a i norge med bromseklubben (klub på 8 mand). Gede aborre ål og sandart har også en interesse.Jeg er begyndt at mede fiske og det er blevet det jeg dyrker mest for tiden samt karpefiskeri.