Susåen (Herlufsholm)

Strækket er på ca. 5 km på begge sider af vejen Herlufsholm Allé. Der kan fiskes fra kanoudlejningen og opstrøms til jernbanebroen på begge sider. Og efter jernbanebroen på den østlige bred til engen ved spejderhuset. De fleste kender jo nok Susåen, men et par extra tips er jo ikke i vejen. Det nederste stykke fra pølsevognen og op til kanoudlejningen syntes jeg er det bedste, ihvertfald hvis man vil fange ørreder eller gedder og aborre. Ørrederne tages mest på små blink eller orm og flåd, men de går ikke i vejen for en lille flue. Gedderne tages på wobler, spinner, blink og levende eller død agn. Den bedste måde syntes jeg er levende agn på glide flåd eller et stort bobbelflåd. Aborrene tages mest på orm og spinnere. Knæk og bræk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Dennis Bakke
Kør ad vej 14 fra Ringsted mod Næstved. Ca. 1 km. efter passage af Gangesbro drejes til venstre ad Herlufsholms Allé mod Herlufsholm Kostskole. Der parkeres her på anlagte offentlige parkeringspladser og fortsættes til fods eller på cykel på anlagte stier og veje.
Reporter : Dennis Bakke
E-mail : DennisBakke@ofrir.dk
Til daglig arbejder jeg på flådestationen Korsør hvor jeg er i lære som industri teknikker i min fritid fisker jeg så meget som jeg kan "når damen ellers vil give mig fri til det". Det fiskeri jeg dyrker mest er nok fluefiskeri og medefiskeri. Jeg fisker også en del i Put & Take.