Taksensand

Taksensand er blevet et rigtigt hotspot sted. Her kan fiskes hele året rundt da der plejer at være rimeligt med fisk. Man kan enten vælge at gå til højre eller venstre. Man skal dog huske, at vælger man den højre side, skal man passe på ikke at fiske ved å udløbet. Man skal være min. 500 meter væk fra det (er skiltet). Taksensand er et sted med mange sten. Man kan ikke undgå at komme til at vade i dem, da der er for langt ud til tangen. Bund: Bunden ændrer sig efterhånden som man kommer ud af. Det starter med sten og går over i tang. Derefter kommer der steder med sandbund. Vejr: Jeg vil sige at man kan fiske der i al slags vejr, men vil dog anbefale lettere overskyet, gerne med regn. Agn: lange slanke blink i skarpe kontraster eller flue.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Carsten Sommer
Fra den "Nye bro" over alssund ved sønderborg fortsættes der ud til den første rundkørsel. I rundkørslen fortsættes lige over mod Augustenborg. Ved lyskrydset fortsættes lige over mod Augustenborg. Ved lyskrydset fortsættes lige ud mod Nordborg. Du kommer så til en rundkørsel. Der følger du den første vej til højre mod Fynshav. Du kommer så til byen Asseballe Station. Her følges vejen bare lige igennem mod Fynshav. Længere nede af vejen kommer et skilt på venstre side hvor der står Guderup. Her drejes til venstre. Efter ca en 2-3 kilometer kommer der et skilt på højre side hvor der står Helved. Her drejer du til højre og følger vejen ned mod nørreskoven. I starten af skoven deler vejen sig i tre (Højre, venstre og lige ud). Du fortsætter lige ud. Forenden af denne vej ligger Taksensand.
Reporter : Carsten Sommer
E-mail : sommer@mif.dk
Jeg er mest til kystfiskeri samt havfiskeri men dog skal der nævnes at åen heller ikke går forbi. Jeg er 28 år og har fisket i ca. 9 år. Jeg vil sige at jeg begynder at kende de alsiske fiskesteder til punkt og prikke.Har du et spørgsmål du lige brænder for at få svar på så send en mail og jeg vil se om jeg kan svare på det..Knæk og Bræk