Tirsbæk

Bunden minder utrolig meget om Bredballe strand, men der er dog ikke så dyndet da vinden har mere magt, og bedre har fået spredt det dynd, som havneudvalget for Vejle Havn dumpede i området før der blev bygget et slambassin til mudderet fra indsejlingen til havnen. Fiskeriet foregår primært efter havørred med blink og woblere, da fluefiskeriet mærkelig nok ikke har givet mig mange fisk. Sensommeren kan dog være ret givende mht. skrubber og pæne isinger, hvis man vel og mærke bruger sandorm eller børsteorme, da sild eller anden fiskemadding let ryger af i kastet. For man skal faktisk 50 meter ud før det sner! Prøv i stedet for det traditionelle bly at montere en blank pirk (uden trekrog) for enden af linen – det har jeg de bedste erfaringer med!

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Anders Pedersen
Ved Vejle Havn kører man mod nord til det første lyskryds og drejer så til højre. Og efter ca. 50 meter drejer man til venstre, og der kommer man lige ud til strandvejen. Kør ud af strandvejen forbi Rødkilde Gymnasium og følg vejen til den ender ved bådklubben. Der er der en parkeringsplads der ligger 25 meter fra stranden. Herefter går man til venstre til fiskepladsen. Husk fredningsbæltet der gælder hele året ved Tirsbækken! Så man skal gå 1000 meter før fiskeriet kan påbegyndes, da fredningen gælder fra broen ved bådklubben og 1 km østpå!
Reporter : Anders Pedersen
E-mail : an_pedersen@hotmail.com
Fisker især fra kysten omkring Århus/Djursland.Jeg er gammel spinnefisker men er på det seneste blevet grebet af fluefiskeriet.