Træskohage

Træskohage er et fladt område med ringe dybde ved det kystnære område, og meget lidt vand ved lavvande. Der er rigeligt af krebsdyr i området til føde for større fisk, og bundvegetationen byder på en del skjulesteder for disse. Så tag ikke fejl af vanddybden – der er til tider en del jagende havørreder på det lave vand.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Poul Erik Juhl
Fra E45 køres af ved afkørsel 59 mod Juelsminde ved Dansk Transport Center (DTC), og så kan man jo lige snuppe en Big Mac menu og to Quaterpounders. Kør ligeud i krydset Horsensvej - Juelsmindevej mod Juelsminde. Passer Assendrup/Daugård og fortsæt til Stouby. I Stouby drejes til højre, og der drejes i byen mod Fakkegrav/Stouby mark. Fortsæt ca. 1 km. fra udkanten af Stouby indtil udgrening af vejen, og hold til højre mod Vejle Fjord Center. Fortsæt ud til centret og kør venstre om dette - altså ikke ind på parkeringsområdet. Derefter køres ned til højre ved det grønne garageanlæg, og der mødes en grusvej som følges til parkeringsområdet. Herfra er da ca. 600 meters gang til Træskohage hvor kysten følges ind i fjorden.
Reporter : Poul Erik Juhl
E-mail : pe@pejuhl.dk
Jeg er født i 1962 har fisket siden jeg var 25 år. Fisker i DK helst ved kysten men tager også gerne til Norge for at fiske laks (se i øvrigt www.pejuhl.dk).Jeg har i år 2002 kastet mig over flaskedykning med det formål at kunne undersøge fiskepladserne set fra fiskens synsvinkel så dette regner jeg med kan tilføje oplysninger her på siden primo/medio 2003.