Målere på Øresund

Af: Jimmy Pajbjerg |
06/02/2009

I den forgangne uge har der været pæne fangster til stort set alle mand på Øresund. Samtidig blev der fanget mange målere (torsk over 10 kilo) fra turbåde og småbåde. Den bedste dag på sundet var nok lørdag den 31. januar hvor der var rigtig mange torsk og pænt store buler. Farum Lystfiskerforening var lørdag ude med turbåden Nadia, hvor det blev til 14 målere med den største på 17 kilo til Christian Hansen. Herudover blev der fanget mange pæne torsk mellem 5 til 10 kilo.


 


Mandag den 2. februar fik Nadia med skipper Lars Pryds hele 10 målere fordelt på 11 mand. Tirsdag havde Havlit med skipper Carsten Nielsen 12 mand med ude, og det blev til 7 målere med den største på 18 kilo. Herudover blev der landet hele 12 torsk på mellem 9 og 10 kilo. En rigtig flot fiskedag ombord på Havlit. Tirsdag fik Jimmy Klitgaard en stor torsk på hele 19 kilo fra småbåd – alt i alt en super tirsdag på Sundet.


Onsdag vendte strømmen og vandet løb ind i sundet, hvilket normalt kan forringe fiskeriet. Men der blev alligevel fanget pænt med torsk. Havlit fik 2 målere på hhv. 13,1 og 12,5 kilo.


Husk at mange af turbådene der normalt ligger ved Kronborgkajen er flyttet grundet arbejder i området. Tjek med skipper inden du kører af sted – og tag hjemmefra i god tid.