Ny butik i Hillerød

Af: Jimmy Pajbjerg |
29/11/2004

på fredag den 3 december kl 9.00 åbnes dørene til nordsjællands største grejbutik! Under Navnet Outdoor Living, lanceres den nye butik på adressen Torvet 7, midt i Hillerød centrum, med udsigt over frederiksborg slotsø! Det er Max Møller & Jacob Devantier, som også står bag Henry´s fiskegrej i Virum og Pandion Jagt & Fiskeri i Fredensborg, som har taget springet!Outdoor living, er ikke nogen helt almindelig butik. Udover fiskegrej vil der være et bredt udvalg indenfor fritids/outdoor beklædning, samt diverse tilbehør, såsom gasblus soveposer m.m. På grejsiden vil butikken skille sig markant ud fra de øvrige danske butikker, ved konstant at være 2 skridt foran hvad angår prisen, som jo i dagens danmark er en væsentlig faktor for de danske forbrugere, fortæller Max Møller. De danske fiskemagasiner vil i den kommende tid være fyldt med gode tilbud fra Outdoor living, og en del af disse tilbud vil desuden snart være at finde på
www.outdoorliving.dk, eller mail på info@henrys.dk og få tilbuddene sendt!Outdoor Living har med sin støtte fra de største grejgrossister altid butikken fyldt med fristende tilbud!
Så kig forbi, og nyd de meget smukke omgivelser som vi har bygget butikken op om, opfordrer Max Møller! De 100 første kunder på åbningsdagen for desuden et fiskehjul ganske gratis (værdi 299,-)


 


På fotoet ses Max Møller med en af sine utallige karpefangster.