Brede Dam

En lille dam i skoven nær Hillerød. Ca. 100×200 meter, men meget uregelmæssig med små vige. Max dybe ca. 2 m. Dammen har utrolig rent og klart vand af en skovdam at være, og ligger meget idyllisk i en gammel bøgeskov. Der er mange fine fiskepladser, men der er mange Åkander der gør spinnefiskeri svært om sommeren. Der går rygter om at der er taget gedder på ca. 10 kg. samt store brasen, men dammen lider under den hårde vinter i 96/97. Dette er den perfekte Dam til en familie udflugt hvor det ikke er fangsten der er det vigtigste. Alle andre fisk end små aborre og skaller er svære at fange. Har personligt kun stødt på én karusser og har aldrig selv fanget en suder. Forfodring er IKKE tilladt. Aborre, mange små Brasen snit 1,5-2 kg, Skaller, også store Gedder, Karusser ca. 500g, meget sky Suder.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Dan Ingemann
Til fods:Bag Hillerød Station ligger en stor Sø der hedder Teglgårdssøen. På skovsiden er der en lille træbro over en udtørret kanal. Følger man stien langs kanalen ca. 300 m kommer man til Brede Dam. På hjørnet af Teglgårdssøen ved jernbanen er der en kæmpe P-plads hvor der altid kan findes en parkering. I bil: Kommer man ad Kongevejen eller Københavnsvej kan man parkere på P-pladsen tæt på modsatte side af Hydro-Texaco tanken og gå ca. 400 ned gennem skoven. Hvis man ikke har et kort kan man dog godt fare "lidt" vild.
Reporter : Dan Ingemann
E-mail : Dan_ingemann@yahoo.dk
Bor i centrum af Nordsjælland i Hillerød.Fisker helst efter suder og karusser i små søer og moser men fisker også efter Gedde sandart og aborre sam div. fisk fra kysten.