Dageløkke

Døgeløkke strand er absolut et besøg værd. Fiskestrækning fra havnen og ca. 1000 meter nordpå. Cirka 100 meter nord for havnen ligger Madsens sten, der affiskes fra land. På dette stræk er bunden afvekslende med sten, ålegræs og blæretang. Fiskes der på strækningen syd for havnen er de første 300 meter kun sandbund, herefter er strækket krydret godt med små og store sten, med blæretang og muslinger samt små sandbanker og ålegræs indimellem. Da der er ret dybt tæt på kysten er waders ikke nødvendig. Hvis man absolut vil vade skal man altså passe på de meget glatte sten (jeg taler af erfaring).

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jan Frandsen
For at komme til denne unikke fiskeplads drejes der til venstre lige efter Rudkøbing mod Lohals. Fortsæt til efter Bøstrup, hvor der drejes til venstre mod Dageløkke. Der er parkeringsplads ved havnen. Fra havnen går man ca. 300 m sydover for det første stykke er kun sandbund. Strækket er på ca. 1 km.
Reporter : Jan Frandsen
E-mail : lystfisker@fritid.tele.dk
Jeg hedder Jan Frandsen, kaldet skovhugger blandt fiskekammerater, og er 50 år. Mit fiskeri startede først for alvor for ca 10 år siden da jeg kom til skade med ryggen og er nu førtidspensionist. Så nu går tiden med at affiske de langelandske og fynske kyster - det er mest ul spind. Også fiskeri efter fladfisk og hornfisk en gang imellem. Men natfiskeri om sommeren er ikke mit store nummer - men det sker dog ind imellem.