Drøsselbjerg Strand

Dette er efter sigende det bedste sted efter hornfisk i sæsonen. Der er også rig mulighed for af fange havørred- regnbueørred og også fladfisk (mest skrubber) samt torsk. Da der er tale om strandfiskeri er man bedst tjent med at have waders. Der er rigtig god sandbund de fleste steder herude, men der er enkelte steder med stenbund. Strømmen er jævn hele tiden, men sjældent så man ikke kan stå i vaders.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :René de la Cruz
Fra Slagelse kører man mod Kalundborg og drejer mod Bildsø af Bildsøvej. Fra Bildsøvej kører man ned af Kirkemarksvej som fører til Drøsselbjerg. I Drøsselbjerg kører man så ned ad Gårdhøjsvej som fører ned til stranden. VIGTIG-VIGTIG-VIGTIG: Det opfordres at benytte de anviste parkeringspladser da dette er et sommerhusområde og de fleste veje i sommerhuskvarteret er private. På Google Maps er markeret en vej til parkering, men tjek alligevel egnede parkeringssteder når du kommer til pladsen. Husk gyldigt fisketegn.
Reporter : René de la Cruz
E-mail : rene.delacruz@get2net.dk
Hej den der måtte være interesseret.Jeg er en frisk lystfisker der fisker fortrinsvist fra kysten det er primært såsom ørred-Hornfisk og "de flade " jeg går efter når jeg er ude.Jeg har 3 steder jeg rapporterer fra:1. Korsør lystskov2. Korsør inderhavn3. Drøsselbjerg strandHar du en god fangst fra eet af disse steder er du meget velkommen til at maile til mig og jeg vil sørge for at det kommer på " fangstrapport siden " skulle du have et billede du kan skanne ind og sende med vil det være helt fint men ikke nødvendigt.Husk mål og vægt..Hvis du skulle møde mig på din fisketur er jeg altid med på en lille sludder så vi ses "" DERUDE """ Hilsen René