Sidste nyt fra Drøsselbjerg

Af: René de la Cruz |
05/10/2004

Hej alle.
Her er lige en helt frisk melding fra Drøsselbjerg strand.
Desværre var det ikke mig selv der var af sted , når du har læst stykket vil du forstå hvorfor jeg siger desværre.
En bruger på www.lystfiskeri.dk mailer til mig og spørger om det er godt på Drøsselbjerg strand nu.
Lidt uklart om det er det eller ej svarer jeg tilbage at efter erfaringen med stedet og kendskabet til ørredens gang synes jeg at mene det måtte være ok.
Ikke et optimalt svar men dog et svar.
Jeg slutter så af med at sige at hvis de valgte stedet og også fangede noget ville jeg da blive glad for en melding derfra.
Den flg. tekst blev så mailet tilbage til mig :

Hej René
Tak for din fine forklaring til hvordan man kom ned til stranden, den virkede.
Kammeraten og jeg ankom til stedet klokken 9:00 og gik straks i gang med at fiske, for jeg havde fortalt at det var et rigtigt godt sted. Da vi ankom, stod der 2 andre fisker den ene talte vi ikke med da han stod på venstre side af badebroen (du havde skrevet at vi skulle gå til højre), den anden fiske fik et hug da vi var på vej ned til ham, bare lige for at høre om der nu var nogle fisk der ude, vi blev straks rimelige sikre på at det var et udmærket sted, det her Drøsselbjerg Strand, fisken var lidt over målet.
Kammeraten som havde en spinderstang med satte et bobbelflåd på stangen sammen med en flue som var over i det mørke, han gik så i gang med at lede efter sit ”sølvtøj”. Der skulle ikke gå lang tid så smilede han over hele hovet, men den var ikke så stor så den røg ud igen, som vi siger den finder nok sin mor eller far og de kommer så em dag forbi vores flue, en lille halv time sener kunne det nok være at han fik det STORE smil frem, ud af vandet røg en torpedo og kastede sig i vildskab fra side til side mens kammeraten fightede den det bedste han havde lært, dette stod på i små 10 minutter, så med et var det slut fiske vandt denne fight. Vi mener begge 2 at det nok havde været en fisk på omkring 3 kilo. (Sur røv) Da vi gik hjem af klokken 12:00 fordi blæsten havde taget til og vandet var begyndt at blive grumset, valgt han at tage et sidste kast, denne gang fik han endnu en lille fisk på krogen, som også blev sat ud til sin mor og far.
Jeg selv havde valgt kun at tage min fluestang med det blev også til mange kast (i kraftig sidevind), men desværre ikke helt derude hvor fiskene lurede.
René det var alt i alt en god dag, tak for hjælpen.

2 dage senere fik jeg så denne mail fra samme person :

Vi var i dag, endnu engang, taget til Drøsselbjerg Strand og der var MANGE fisk i vandet, ude hvor bombada flåd kun kunne komme, var der ørred.
Helt inde vad kysten var der multer og, kammeraten var endnu engang den ”heldig vinder” 3,5 kg og 75 cm lang
Jeg selv fik en ørred på fluestangen, men den vandt kampen. Så vi prøver en anden dag.
Se billedet af multen, taget med en mobiltelefon

Jeg kan KUN med dette sige at Drøsselbjerg strand er et godt alternativ på Sjælland 😉
Vi ses derude.
Renè de la Cruz