Glumsø Sø

Glumsø er en sø med mange forskellige arter. Af rovfisk er der aborre, gedde og sandart. Af fredfisk fanges der primært brasen og skaller. Gedde fanges bedst nov-marts da søen bliver ret grøn om sommeren hvilket bevirker, at gedderne har svært ved at jage. Ved denne årstid er levende agn den bedste metode. Om efteråret og vinteren kan gedderne fanges på både kunstagn og levende agn. Man kan med fordel vade lidt ud i sivene hvis man har vaders, og dermed affiske langs sivkanten hvilket er særdeles effektivt. Søen er ikke særlig dyb, hvilket bevirker at gedderne kan fanges inde ved land året rundt. Det er også sat sandart ud i søen, men bestanden er ret lille så det anbefales at sætte evt. fanget fisk ud igen. Af blink kan anbefales 35 grams Atom i sølv som ses bedst i det grumsede vand. 

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<FONT face="Arial">Hvis man kommer nordfra køres af motorvejen ved Ringsted og fortsættes ad vej 14 mod Næstved. Der vil ca. 10 kilometer fra Ringsted være skilt mod Glumsø. Fra Næstved køres mod Ringsted, hvor der efter 10 kilometer drejes af mod Glumsø. Kør ad Sandbyvej til Glumsø. Til venstre ad Ringstedvej. Til højre ad Storegade. Til venstre ad Søvej. Der kan parkeres og fiskes ved rensningsanlægget på Søvej.  </FONT>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.