Hov Fyr

Hænger sammen med Hov Nordstrand. Afvekslene bund med store sten og dybt vand. Langt stræk på nordspidsen af Langeland. Personligt kan jeg bedst lide stykket fra fyret og sydpå. Chance for stor ørred. Vaders kan godt undværes.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Finn Hellsekov Andersen
Fra Rudkøbing på Langeland drejes mod Nord - mod Tullebølle og Tranekær. Vejen følges til ca. 2 kilometer før Lohals. Her ligger en stor gård på højre side af vejen, Steensgård. Lige efter denne drejes af til højre. Man kommer straks ind i lidt skov og 1½ km længere fremme kommer man ind i Lohals. Kør forbi kirken og fortsæt lige ud. Det er lidt svært at beskrive, men man man skal køre mod fyret og sommerhus-området. Parker på off. plads. for enden af Gustav Petersensvej. Der er off. toilet.
Reporter : Finn Hellsekov Andersen
E-mail : Godset@boelsmose.dk
Hej med jer.Jeg hedder Finn Helleskov Andersen og fisker fra kysten fortrinsvis efter havørred. Det meste fiskeri foregår på Sydfyn med spinnestang og blink. Dog fumler jeg lidt med fluestangen også. Jeg tror man kan kalde mig godtvejrs fisker da jeg også gerne vil kunne hygge mig og nyde naturen. Det er derfor sjældent jeg er ude i orkan og slagregn men det sker dog. Jeg er 1-2 gange om året i en af de jyske å er. To gange om året er jeg på Bornholm her fisker jeg også fra kysten.Desuden er jeg medlem af Svendborg Sportsfisker forening og har derigennem adgang til bla. Stokkebækken. Uanset hvor jeg fisker kan jeg godt lide at følges med andre men under selve fiskeriet vil jeg helst gå lidt for mig selv så går jeg og "lure" lidt om jeg kan få fornemmelsen: "her er fisk".Jeg håber vi høres ved ellers ses vi derude.Knæk og brækFinn