Hverringe v/Mølleskov

Waders ikke nødvendigt. Når du kommer ned ad trappen kan der fiskes fra land hele vejen mod venstre til de væltede træer som ligger i vandet (ca. 1.200 m). Fiskeri med bundsnøre er bedst på de første 300 m. Resten af vejen er det hovedsagelig fiskeri med blink, wobler og flue der kan anbefales. Der er meget dybt helt ind under land så fiskene går ikke ret langt ude. Bedste vindretninger er vest, nordvest, nord og sydvest.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra lyskrydset ved Fjord & Bæltcentret i Kerteminde køres mod nord ad Hindsholmvej. Efter byskiltet svinger vejen skarpt til venstre. Her drejer du mod højre af Hverringevej. Følg vejen til det store sving i skoven hvor parkeringspladsen ligger på din højre hånd. Fra parkeringspladsen følges skovstien mod stranden og trappen ned til vandet.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com