Kongeåen (Gredstedbro – Kongeå slusen)

Et dejligt stykke vandløb med rigtig gode muligheder for fangst af havørred og laks. Vandløbet er lejet af sydvestjydsk sportsfiskerforening. Stykket er reguleret, men efterhånden har det genfundet sin egen vej imod havet. Ved Jedsted og Vilslev ligger noget af Sydvestjyllands bedste fluefiskervand. Der kan ligeledes med held fiskes med regnorm. Vandløbet er desuden “let at læse” hvilket gør, at Kongeåen er god som “oplæringså”. Med hensyn til kort m.m. henvises til SSF`S hjemmeside: www.sydvestjydsk.dk 

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Peter Siedentopp
Der er flere parkeringsmuligheder på dette stykke af åen. Se dem alle på foreningens hjemmeside: <A href="http://www.sydvestjydsk.dk">www.sydvestjydsk.dk</A>. Eksempelvis: Kør ad vej 24 (Esbjerg-Ribe). Lidt syd for Gredstedbro drejes ad Jedstedvej mod Jedsted. I Jedsted drejes ad Jedsted Klostervej, og herefter til højre ad Kongeådal. Efter ca. 50 meter passeres åen.
Reporter : Peter Siedentopp
E-mail : siedentopp@email.dk
Lystfisker igennem ca. 20 år.Fisker primært efter havørreder og laks i Kongeåen.Ivrig debatør i diverse fiskeblade.Største fangst i Danmark: 2 laks på henholdsvis 11 8 og 11 2 kg i april 2001.