Måle Strand

Waders ikke nødvendigt. Måle Strand er hovedsageligt kendt for fiskeri efter fladfisk og hornfisk, men der fanges til tider gode havørreder. Med udgangspunkt i bundsnørefiskeri kan man sige at hele stranden er brugbar. Man kan parkere bilen tæt ved vandet så pladsen er meget familievenlig. Bedste vindretninger er syd, sydvest og vest.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra lydskrydset ved Fjord og Bæltcentret i Kerteminde køres mod nord ad Hindsholmvej. Efter byskiltet svinger vejen skarpt til venstre. Her drejer du mod højre ad Hverringevej. Følg vejen til Måle. I Måle by drejes til højre ved skiltet Måle Strand. Der er parkeringsmuligheder mange steder på stranden.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com