Mols Hoved

Stranden er lidt stenet og gruset. Når man går ud i vandet er det første stykke stenet, så man skal være lidt forsigtig – derefter er der sandbund. Ved højvande bliver det hurtigt dybt. Man kan godt blive lidt overrasket over den hurtige dybde nogle steder. OK at vade. Tangbælter dvs. leopardbund. Langt godt stræk til begge sider af Mols Hoved. Kysten går langs høje skrænter. Under skrænterne fanges der mange havørreder. Pynterne bør affiskes grundigt.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bjørn Sørensen
Fra århus kør mod Rønde. Kør igennem 2. lyskryds i Rønde. Ved det 3. kryds til højre mod Kalø Slotsruin og passer denne. Fortsæt af denne vej til man kommer til den 1. vej på højre hånd. Kør ned af denne og kør mod Knebel. Kør igennem knebel mod Knebel Bro. Når man er kommet igennem Knebel Bro kommer der en vej til venstre mod Eg og Ilsgård. Kør ned af denne og følg den til man når til Ilsgård. Ved Ilsgård er der en vej til venstre lige efter et lille rødt bindingsværkshus med stråtag. Kør ned af denne til man kommer til en lille P plads, inden man kører ned mod vandet. Er man til lange gå ture, kan man ved Ilsgård fortsætte af vejen igennem porten ved gården til man kommer til en en blind vej med et skilt (ingen motor køretøjer). Lidt til højre for den er der en lille P plads. Så går man ned af den blinde vej - jeg vil tro der er 1500 meter ned til vandet der fra. Så jeg foretrækker den 1. ved det røde hus.
Reporter : Bjørn Sørensen
E-mail : bs_fly@msn.com
Hejsa - Jeg er 38 år og har fisket nu i ca. 35 år.Mit fiskeri er meget alsidigt. Lidt groft sagt fisker jeg efter alt - med alt!Hovedvægten af mit fiskeri er kystfiskeriet med flue- eller spinnestangen.Men udover kysten bruger jeg i løbet af en sæson tid på at fange; Å-havørred Bækørred P&T Ørred Stalling Skalle Gedde Torsk Sej Multer og Sild.Det seneste skud på stammen er bådfiskeriet som jeg skal til at udforske i Århus bugten både mede - pirke- og dørgefiskeri.Ved siden af fiskeriet binder jeg fluer støber/maler blink og laver diverse andre grejtilpasninger som mine "evige" eksperimenter med skydehoveder til mine fluestænger.Hvis du har nogen spørgsmål til grej fiskemetoder eller fiskepladser så er du velkommen til at sende mig en mail.Knæk og Bræk