Næbskoven, Præstø Fjord

Et Næs der ligger ved indsejlingen til Præstø Fjord. Et smalt langt løb med kun ca 800 mtr. over til Feddet og med sejl-renden tættest på “Næb-siden Ca. 75 mtr. ude. Men pas på dybden og strømmen her – for bund-dybden varierer med strømmen der flytter noget af sandet så der fremkommer huller/badekar. Udpræget Waders/flydering område. Der er afspærret hele vejen runt med et meget kraftigt el-hegn på grund af græssende kreaturer. Havørred, Ål, Gedder og pt.rejer(28/04-02)

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Eddy Bastholm
Kør mod Præstø og tag den sydlige tilkørsel. Den 2. vej på højre hånd hedder Næbvej og der køres helt ned for enden af denne, og til venstre ad Svanevej, og ned for enden af Svanevej. På højre side er der en mindre holdeplads 2-3 biler. Ret foran er der en sti ind i skoven. Gå ind der og følg elhegnet til højre ca. 500 mtr. der er en låge i hegnet og her kan i komme ind uden at få stød. Der er så ret forude en lille havn og jolleplads, og ret forude ligger eventyret. God fornøjelse.
Reporter : Eddy Bastholm
E-mail : ebastholm@adr.dk
Alder: årgang 19 51 Fisket siden 1956 (1 ål på 750 g. i Gudenåen)Er all-round fiskerog har egen tupperware-bøtte (Futte) m.hjælpemotor.NB! i er velkomne til at sende fangstrapporter til mig så bringer jeg dem videre. Til alle, HUSK nu FREDNINGSBESTEMMELSERNE når der er vandløb i nærheden..