Pedersborg Sø

Søen er på 14,3 hektar med gennemsnitlig dybde på ca. 3 meter. Største dybde er i den nordlige ende og på 5,7 meter. Søen er 2,5 km i omkreds. Grundet omfattende bundvendinger, senest i 1995, har fiskebestanden haft det svært – men nu trives gedde, sandart, ål og karpe igen. Aborrer ses sjældent over 300 gram. Søen er mest kendt for sine store karper der ofte fanges i 11-14 kilos klassen. Der er genudsætningspligt af karperne. Dagkort koster kr. 50,- (2007), og kan købes på Dagkort.dk eller hos Sorø Turistkontor, Storgade 15 i Sorø. Dagkort gælder kun fiskeri fra bred. Sorø Lystfiskerforening og Fiskeringen råder over 3 robåde. Bådene ligger ned til SLF’s Klubhus ved Sorø sø. I sommerperioden råder Sorø Camping over den ene båd. Brug af el-motor på søen er tilladt. Yderligere information om fiskeret og både: www.s-lf.dk eller www.fiskeringen.dk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P>Fra motorvejen køres fra ved afkørsel 37 (Sorø). Drej til højre og følg Nordmarksvej til T-kryds ved Ringstedvej. Drej her til højre ad Slagelsevej. Der kan enten parkeres på p-plads på Slagelsevej lige umiddelbart før søen på højre hånd. Eller fortsæt forbi søen og drej til højre ad Udbyhøjvej mod campingpladsen, hvor der kan parkeres. Kørselsvejledning til bådene ved SLF klubhus se beskrivelsen på pladsen: Sorø sø.</P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.