Ristinge Klint

God strand til havørreder og hornfisk om sommeren. Forholdsvis store sten samt megen vegetation. Mange steder bliver vandet hurtigt dybt. Mod spidsen bliver det mere lavvandet og mere sandbundet men stadig med enkelte mørke områder, der sagtens kan huse ørreder. Fisk til højre når du kommer ned til stranden, så kan du fortsætte hele vejen rundt om klinten, som derved udgør et fiskestræk på ca. 3 kilometer.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jakob Humaiden
Kør til Langeland ad hovedvej 9. Drej kort tid efter broen mod syd ad omfartsvejen (til højre hvis man kommer fra fynssiden) og fortsæt ad denne (nr. 305) gennem Lindelse til Humble. I Humble Centrum deler vejen sig i to (lige ud for en grejbutik) og man kører til højre mod Hesselbjerg. Bliv på denne vej gennem Hesselbjerg videre ud til Ristinge, og fortsæt forbi de forskellige huse samt campingpladsen, som ligger på højre hånd. Umiddelbart efter campingpladsen ses en kirke på højre hånd, og netop før denne skal man dreje til venstre ved skiltet "Ristinge Klint". Man kommer nu direkte ned til vandet hvor der er to parkeringspladser, som begge står til fri disposition.
Reporter : Jakob Humaiden
E-mail : jakhum2@yahoo.dk
Jeg er en fyr på 18 år fra Svendborg som holder meget af fiskeri og i øvrigt er medlem af Svendborg Sportsfiskerforening. Jeg har gennem tiderne både fisket skrubber torsk hornfisk og ørreder men det er afgjort fiskeri efter sidstnævnte (hvadenten det så er bæk- regnbue- eller hav-) som har vakt min lidenskab. Fisken smager fantastisk og er samtidigt uberegnelig hvilket jo gør en ekstra stolt hvis man er så heldig at komme i kontakt med den. Lysten til målrettet fiskeri efter ørred opstod for knapt 2 år siden da jeg overværede en mand stå og trække den ene efter den anden havørred op ude ved Thurø Rev her syd for Svendborg. Min største ørred var en havørred som målte 50 cm og vejede 1 kilo så jeg har en del til gode. Derudover er jeg en af de få lystfiskere som har oplevet hvad det vil sige at få en and på krogen hvilket absolut ikke kan an(d)befales! Det skete under fiskeri med melklister i en hollandsk sø og det stakkels fjerkræ har vel troet at det var fodringstid. Den dykkede i hvert fald ned under vandet men kom ligeså hurtigt op igen med min krog i næbbet. Det tog min far et stykke tid at finde anden og få den frigjort men det lykkedes da til sidst. Siden har det eneste levende på krogen heldigvis kun været fisk! Havørreden på billedet vejede ca. 0 8 kg og var lige over mindstemålet.