Rugård

Kysten her er meget beslægtet med Glatved. Småsten og grus. OK at vade langs kysten. Men pas på, det bliver meget hurtigt dybt allerede et par meter ude.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bjørn Sørensen
Fra Århus køres mod Grenå til Tirstup. Når du kommer til Tirstrup er der, når man næsten er på vej ud af byen, en Brugs. Efter brugsen kommer Andels Kassen, kør ned af vejen til højre. Lidt efter kommer der et vejskilt mod Fuglslev - kør nu mod Fuglslev. Fra Fuglslev skal du køre mod Hyldested. Følg vejen til du kommer til et T-kryds. Når du holder i T-krydset kan du se et skilt små 50 m til højre hvorpå der står Rugård Camping. Du skal følge den vej og vejskiltene mod Rugård Camping. Igennem skoven helt ned til campingpladsen. Der er der skilt mod stranden til venstre. Kør små 50-100 m til en lille P-plads. Resten af vejen er til fods via en lille privat vej der godt må benyttes af offentligheden, men kun til fods.
Reporter : Bjørn Sørensen
E-mail : bs_fly@msn.com
Hejsa - Jeg er 38 år og har fisket nu i ca. 35 år.Mit fiskeri er meget alsidigt. Lidt groft sagt fisker jeg efter alt - med alt!Hovedvægten af mit fiskeri er kystfiskeriet med flue- eller spinnestangen.Men udover kysten bruger jeg i løbet af en sæson tid på at fange; Å-havørred Bækørred P&T Ørred Stalling Skalle Gedde Torsk Sej Multer og Sild.Det seneste skud på stammen er bådfiskeriet som jeg skal til at udforske i Århus bugten både mede - pirke- og dørgefiskeri.Ved siden af fiskeriet binder jeg fluer støber/maler blink og laver diverse andre grejtilpasninger som mine "evige" eksperimenter med skydehoveder til mine fluestænger.Hvis du har nogen spørgsmål til grej fiskemetoder eller fiskepladser så er du velkommen til at sende mig en mail.Knæk og Bræk