Stenbrudssøen

Stenbrudssøen i Neksø ligger i et dejligt område med udsigt til Stenbrudsgården og havet. Søen er op til 18 meter dyb. I denne sø bliver der udsat fisk i sommertiden. De er regnbuer der bliver udsat er str. 1 til 5 kilo. I forbindelse med konkurrencer bliver der sat fisk ud på 10 kilo. Søen er også et godt sted at fiske efter ål. Der går ål i de større klasser og dem der er mindre. Der kan fiskes efter skaller, aborrer og karper. Søen har en fin bestand af sandart, der bliver fanget fisk op til 6 kilo. Man fandt for nogle år siden en død sandart, som blev anslået til at veje 15 kilo! Var den i live ville den have vejet godt 18 kilo. Da den blev fundet havde den ikke ligget særlig længe i kanten. Der kræves fiskekort for at fiske i søen. Kan købes i Turistbureau i Nexø, Nexø Familie Camping eller grejbutik på Nexø havn. Fiskekort koster i højsæson (1/5-15/9) kr. 120,- for et heldagskort. 5 timer 80,- (2008 priser). Der må fiskes hele døgnet – også om natten (efter ål og sandart).

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bob Hampe
Kommer man kørende fra Snogebæk mod Neksø kører man igennem Neksø til man når Neksø familie camping her kan man købe fiske kort som koster :80 - for 5 timer og det koster 120 - for en hel dag. Man kan gå fra camping pladsen ned til søen eller køre ud på landevejen og lige efter stengærde kan man dreje ned til højre ned til den lille parkeringsplads. Dette er det eneste sted man må holde. Kører man ned for at holde langs havet kan man være uheldig og få en bøde på 400 - dette gælder også ved ulovliget fiskeri her er prisen også 400 -. Søen ligger ud til vejen så den er til at finde. Der kan også købes fiske kort hos velkomst centret i Rønne.
Reporter : Bob Hampe
E-mail : bobrikke@mail.dkelemail.dk
Jeg er 34 år og en ivrig lystfisker som fisker efter alt der bevæger sig i vandet.Om vinteren er det havørred sommer er det gedder og ål og det som man ellers fanger i sommermånederne. Har man lyst til at besøge Bornholm for at fiske kan man kontakte mig på ovenstående adresse og mobil så viser jeg lidt rundt på øens fiskepladser da jeg til daglig er guide på Bornholm.Man kan også få fat i mig på mail:bobrikke@mail.dk .hvis man ikke kan på mail.dkskal man prøve email.dk.Der vil i løbet af efteråret komme en hjemme side fra mig der vil omhandle fiskeriet rundt om bornholm både sø kyst og moser.Dette bliver lavet i samarbejde med fiske venner samt fiskeklubben ædelfisken.